+38 (097) 676-42-47

Правильний вибір обладнання для копчення

Копчені продукти в усі часи вважалися оригінальними і дорогими закусками. Копчена птиця, риба, м'ясо, ковбаси та інші продукти, які пройшли процес копчення, набувають неповторний аромат і чудовий смак. Не дивно, що багато сучасних ресторанів, кафе, бари, супермаркети та інші заклади...

Коптильна - основні способи приготування продуктів

Сучасний споживач має прекрасну можливість вибрати будь-який продукт з широкого асортименту, пропонованого сучасними магазинами і місцями громадського харчування. Великою популярністю користуються оригінальні і неповторні продукти, до яких сміливо можна віднести копченості.

Властивості копченої риби

Вживання смачної їжі має подвійну користь: корисність їжі і насолоду процесом. Серед різних делікатесів особливо варто відзначити копчену рибу. Копчена риба має особливий ароматом: захопливий і неповторний.

Обладнання для копчення: коптильня, солеконцентратори та ін.

Копчені продукти на сьогоднішній день вважаються мало не делікатесами, смачними закусками, які підійдуть, як для пікніка, так і для повсякденного вжитку. Копченості відрізняються посиленим оригінальним смаком і вишуканим ароматом.

Пристрої для підготовки риби до копчення

Безсумнівно, копчені продукти, особливо риба або м'ясо, користуються великою популярністю. Продукти, що пройшли процес копчення набувають особливого, неповторного смаку і аромату. Копчення включає цілий комплекс дій, в результаті яких ми отримуємо смачну закуску.

Ін'єктор для ручного засолу

Ін'єктор посолочний використовується для шпринцевання риби, яловичини, м'яса і птиці розсолом. Ін'єктори виготовляються з якісної неіржавіючої сталі, дуже зручні у використанні, ремонтопригодни.

Коптильня для риби

Всім відомо, що копчена риба володіє дивовижним ароматом і смаком. Цікаво, що спочатку основною метою копчення було продовження терміну зберігання м'яса або риби. Однак, не оцінити незвичайний смак і аромат, одержуваного продукту було неможливо.

Старовинні способи копчення риби

Безумовно, копчена риба володіє дивовижним смаком і ароматом, а також корисними властивостями. На сьогоднішній день існує сучасне обладнання для копчення риби. Це і коптильні камери, коптильні ящики та ін.

Як спорудити коптильню

Коптильня являє собою споруду, що на вигляд нагадує невелику дерев'яну шафу. Усередині шафи - полки і гачки, вгорі - труба і витяжки, збоку майже на рівні підлоги - труба для входу диму. Через цю трубу від невеликої металевої грубки, що нагадує

Коптильня - визначайтеся з вибором

Якщо ви збираєтеся купити коптильню, то слід визначитися з вибором, що саме вам потрібно: переносна коптильня, коптильня домашня або ж коптильня гриль. Звичайна побутова коптильня для копчення риби, м'яса або птиці на відкритому...

Коптильна камера

Коптильна камера призначена для холодного і гарячого копчення, запікання і приготування на грилі м'яса, риби, птиці, морепродуктів, сирів і овочів. Виготовлені коптильні з високоякісної нержавіючої сталі. Конструкція печі дозволяє готувати рибу або м'ясо у власному соку (без додавання жиру).

Копчення і коптильні камери

Копчення - процес обробки харчових продуктів димовоздушною сумішшю з метою досягнення бактеріального і антиокислювального ефектів. При цьому їх поверхні забарвлюються в золотисто-коричневі кольори, а самі продукти набувають специфічний приємний смак і аромат копчення.
Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City