+38 (097) 676-42-47

Переваги сучасних коптильних камер

Ще в давні часи завдяки мистецтву коптити їжу люди збільшували термін придатності швидкопсувних продуктів. Але не тільки підвищений термін зберігання дозволяє копченостям завойовувати переваги гурманів у всіх куточках світу.

Які завдання вирішує коптильна камера промислового типу?

На відміну від домашнього копчення промислові агрегати дозволяють виробляти великі партії продуктів. Компанії купують їх для отримання доходу від продажу м'ясних і рибних делікатесів.

Промислова коптильня: конструкції і типи

Промислові коптильні купують не тільки великі підприємства. Люди купують їх для особистого використання. У таких пристроях коптять м'ясо, рибу і сири. Придбання коптильні дає старт для успішного бізнесу ...

Нюанси вибору обладнання для копчення

Для виготовлення смачних копченостей потрібні особливі знання і навички. Але їх недостатньо для підвищення купівельного попиту. Без застосування спеціальних пристроїв...

Правильний вибір обладнання для копчення

Копчені продукти в усі часи вважалися оригінальними і дорогими закусками. Копчена птиця, риба, м'ясо, ковбаси та інші продукти, які пройшли процес копчення, набувають неповторний аромат і чудовий смак. Не дивно, що багато сучасних ресторанів, кафе, бари, супермаркети та інші заклади...

Коптильна - основні способи приготування продуктів

Сучасний споживач має прекрасну можливість вибрати будь-який продукт з широкого асортименту, пропонованого сучасними магазинами і місцями громадського харчування. Великою популярністю користуються оригінальні і неповторні продукти, до яких сміливо можна віднести копченості.

Властивості копченої риби

Вживання смачної їжі має подвійну користь: корисність їжі і насолоду процесом. Серед різних делікатесів особливо варто відзначити копчену рибу. Копчена риба має особливий ароматом: захопливий і неповторний.

Обладнання для копчення: коптильня, солеконцентратори та ін.

Копчені продукти на сьогоднішній день вважаються мало не делікатесами, смачними закусками, які підійдуть, як для пікніка, так і для повсякденного вжитку. Копченості відрізняються посиленим оригінальним смаком і вишуканим ароматом.

Пристрої для підготовки риби до копчення

Безсумнівно, копчені продукти, особливо риба або м'ясо, користуються великою популярністю. Продукти, що пройшли процес копчення набувають особливого, неповторного смаку і аромату. Копчення включає цілий комплекс дій, в результаті яких ми отримуємо смачну закуску.

Ін'єктор для ручного засолу

Ін'єктор посолочний використовується для шпринцевання риби, яловичини, м'яса і птиці розсолом. Ін'єктори виготовляються з якісної неіржавіючої сталі, дуже зручні у використанні, ремонтопригодни.

Коптильня для риби

Всім відомо, що копчена риба володіє дивовижним ароматом і смаком. Цікаво, що спочатку основною метою копчення було продовження терміну зберігання м'яса або риби. Однак, не оцінити незвичайний смак і аромат, одержуваного продукту було неможливо.

Старовинні способи копчення риби

Безумовно, копчена риба володіє дивовижним смаком і ароматом, а також корисними властивостями. На сьогоднішній день існує сучасне обладнання для копчення риби. Це і коптильні камери, коптильні ящики та ін.
Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City