+38 (097) 676-42-47

Безсумнівно, копчені продукти, особливо риба або м'ясо, користуються великою популярністю. Продукти, що пройшли процес копчення набувають особливого, неповторного смаку і аромату. Копчення включає цілий комплекс дій, в результаті яких ми отримуємо смачну закуску. Для повноцінного процесу обробки і копчення продукту необхідна коптильна камера і додаткове обладнання: дозатор соусу, масла, солеконцентратори, решітка для сушки риби, шампур для риби, кліті тощо.

дозатор соусу

Відомо, що перед копченням продукт проходить певну обробку, яка робить продукт особливо смачним і ароматним: просолку, спеції та ін. Для прискорення і спрощення процесу використовують додаткові пристрої: солеконцентратори, дозатор соусу тощо.

Відомо, що всі ми різні і смакові пристрасті у нас також різняться. Це відноситься і до дозування сольового розчину і до особливостей рецепта засолювання при копченні. Існує безліч варіантів засолювання продукту перед копченням. Вибір певного варіанту залежить від виду продукту: риба, м'ясо, птиця та ін. Якщо коптитися буде м'ясо, то важливо визначити "вік" м'яса (м'ясо старої тварини або молодої). Ще одним фактором, що впливає на рецепт засолювання є жирність продукту. Засолка продукту покращує смакові якості копченого продукту.

На сьогоднішній день, копчені продукти користуються великим попитом. Відповідно сучасним споживчим запитам магазини і місця громадського харчування розширюють свою продукцію і меню, додаючи копчені закуски. При цьому зростає попит на обладнання для копчення і різні додаткові пристрої. Якісна коптильна камера і підручне обладнання є запорукою успішного виробництва смачних копченостей і, як результат - залучення постійних клієнтів/покупців.

Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City