+38 (097) 676-42-47

Ще в давні часи завдяки мистецтву коптити їжу люди збільшували термін придатності швидкопсувних продуктів. Але не тільки підвищений термін зберігання дозволяє копченостям завойовувати переваги гурманів у всіх куточках світу. Адже хто відмовиться посмакувати сир, балик або рибку, просочених ароматом димку? Тому виробники делікатесів і заклади громадського харчування прагнуть обладнати свої виробництва коптильним обладнанням з необхідними технічними можливостями. Великі м'ясні компанії, бари, ресторани, кейтерингові фірми в обов'язковому порядку підбирають для себе коптильні камери. А сьогодні можна без проблем купити коптильну камеру і насолодитися непередаваним ароматом і смаком будинку.

Якісне коптильне обладнання володіє великим переліком сильних сторін. Так, величезний перелік продуктів можна приготувати натуральним способом. При чому придбані смакові якості, зовнішній вигляд готового блюда і незрівнянний аромат заслуговують найвищих похвал. Сучасні агрегати багатофункціональні. Одна камера призначена як для гарячого, так і для холодного копчення. Також можна здійснити варіння і сушіння продуктів харчування. Подача диму в робоче приміщення відбувається за допомогою димогенератора, розташованого зовні. У пристрій поміщається спеціальна дерев'яна щепа, в процесі тління якої і утворюється дим. Корпус коптильні виконують з нержавіючої сталі, що не боїться корозії і повністю безпечна як для їжі, так і для навколишнього середовища. А щоб виключити тепловтрати і звести до мінімуму енергоспоживання коптильної камери, виробник передбачає якісну теплоізоляцію. Звичайно, герметичність камери також забезпечена.

купити коптильну камеру

Підводячи підсумки, можна виділити такі найважливіші переваги промислових коптилень:

  1. підвищений термін експлуатації, завдяки застосуванню корпусу з нержавіючої сталі;
  2. бездоганну якість збірки;
  3. підвищена потужність вентиляційної системи і нагрівачів прискорює робочий процес і гарантує бездоганний результат навіть при максимальному завантаженні камери;
  4. спосіб розташування продуктів для копчення ви вибираєте самі - на якість готової продукції це ніяк не впливає.

Звичайно, не всі виробники наділяють свою техніку такими перевагами. Якщо хочете отримати в експлуатацію сучасну коптильную камеру з гарантованими характеристиками, зверніться в компанію Магістраль Плюс. Організація завжди орієнтується на потреби і побажання клієнта, володіє величезним асортиментом обладнання та досвідом роботи понад 15 років. Тому тут для вас підберуть оптимальний варіант коптильної камери.

Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City