+38 (097) 676-42-47

Копчення і втрата ваги продуктів

Такі продукти харчування, як риба або м'ясо, в процесі гарячого копчення проходять термічну обробку. Для цього використовується коптильня. При цьому продукти значно втрачають у вазі.

Особливості копчення в різних країнах

Спосіб обробки продуктів харчування копчення відомий практично в усіх країнах світу. Постійно удосконалюється обладнання копчення на якому стає все більш досконалим і якісним. Піддаються копченню не тільки м'ясо,

Як відбувалося копчення в минулому?

Спосіб обробки продуктів харчування копчення, відомий з давніх часів. Тепер для копчення використовується спеціальна коптильна камера, але в ті часи, коли люди жили первісно-общинним ладом,

Особливості обладнання для промислового копчення

Копчення - це один з найдавніших способів заготівлі продуктів про запас і отримання делікатесів. Немає людини, яка б не вважала копченості чимось особливо смачним, всі знають і пам'ятають їх запах.

Копчена продукція: Як відкрити бізнес?

Копченості, для виготовлення яких потрібна коптильна камера, користуються постійним попитом, а вартість готового продукту як мінімум в два рази перевищує номінальну вартість сировини.

Все про промислових коптильних камерах

Закоптити велику партію товару за один раз можна тільки в промисловій установці, що має принципові відмінності від пристрою, що використовується в побуті. Основною перевагою такого обладнання...

Коптильна камера холодного копчення

Тип коптильної камери визначається характером технологічного процесу, поточного в ній. За цією ознакою вони бувають установками холодного і гарячого копчення.

Рекомендації з копчення риби

Аромат димку пробуджує апетит у кого завгодно, тому коптильна камера швидко себе окупить. Справжні гурмани обожнюють домашню кухню і частенько балують себе копченої рибкою.

З чого почати власний бізнес по реалізації копченостей?

Продавати їжу - це бізнес на всі часи. Криза торгівлю не зупиняє - магазини продовжують мати стабільний прибуток. Доходи населення знижуються, але представники малого бізнесу продовжують випускати копчену рибу, сало і м'ясо.

Організація бізнесу в сфері копчення

Щоб вільно вести комерційну діяльність по реалізації копчених продуктів, вам буде потрібно оформити безліч офіційних дозволів.

Переваги сучасних коптильних камер

Ще в давні часи завдяки мистецтву коптити їжу люди збільшували термін придатності швидкопсувних продуктів. Але не тільки підвищений термін зберігання дозволяє копченостям завойовувати переваги гурманів у всіх куточках світу.

Які завдання вирішує коптильна камера промислового типу?

На відміну від домашнього копчення промислові агрегати дозволяють виробляти великі партії продуктів. Компанії купують їх для отримання доходу від продажу м'ясних і рибних делікатесів.
Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City