+38 (097) 676-42-47

Як працює промислова коптильна?

Продукти, що пройшли процес копчення, - це безумовно смачні та ароматні товари, які викликають асоціації з відпочинком на природі та посиденьками на дачній веранді з друзями.

Сучасне обладнання для копчення у великих обсягах

Сучасна техніка полегшує різні виробничі процеси. Інноваційні промислові коптильні камери для копчення дозволяють випускати смачні та ароматні делікатеси у серйозних обсягах.

Нюанси роботи промислової коптильної камери

Багато підприємств, які спеціалізуються на приготуванні та продажу продуктів, використовують спеціалізовані установки для копчення. М'ясо, риба та інші копченості мають великий попит. Але для серйозних обсягів готування необхідна коптильна промислова,

Структурні особливості коптильних камер

Вже довгий час коптильні на ринку виробництва стали символом делікатесів, оскільки головним їх призначенням є копчення м'яса та різної подібної сировини, неважливий тип копчення: холодне чи гаряче копчення. Якісна коптильна камера дозволяє робити копченості на замовлення,

Кращий спосіб копчення риби

Копчення є однією з найдавніших сфер обробки продуктів, тому прогресія була неминуча. Таким чином люди змогли без проблем створити два провідних методи копчення - гаряче і холодне.

Як звести шкоду від копченостей до нуля?

Незважаючи на багату історію коптильного справи, сказати точно, хто саме придумав коптильне ремесло неможливо. Ясно одне - копчення значно покращує багато параметрів продукту.

Продукти копчення: Користь чи шкода?

Продукти копчення мають багато особливостей, що прославляють їх перед більшістю продуктів, що дозволяє їм користуватися величезним попитом у споживачів. Незважаючи на те, що коптильна справа підвладна людині вже кілька тисячоліть, вплив копченостей на організм так і не уточнюється,

Як влаштовані професійні коптильні камери?

Справжньою мрією багатьох гурманів світу є правильно приготовлені, смачні, що виділяють прекрасний аромат копченості. Через їх специфічну особливість викликати і навіть підвищувати апетит більшість кухарів включають копченості...

Особливості догляду за коптильною камерою

Копчення є одним з найбільш древніх способів заготовки швидкопсувних продуктів про запас. В ході процесу вони набувають незвичайні органолептичні властивості...

Виробництво копченостей в ресторані

Якщо в ресторані налагодити виробництво копченостей - м'яса, риби, то з'являється можливість значно розширити меню і отримати додатковий дохід.

Основні модифікації обладнання для копчення

Завдяки своєму аромату і специфічному смаку копченості використовуються при приготуванні багатьох страв для додання їм пікантності.

Критерії вибору деревини для копчення

Смак і інші органолептичні властивості копченостей залежать від безлічі факторів і точності дотримання технології на всіх етапах їх приготування.
Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City