Виробництво харчового обладнання
НАШІ ПЕРЕВАГИ
Багаторічний досвід роботи на ринку харчового обладнання
Власне серійне виробництво і гнучка комплектація
Оптимізація витрат під потреби і можливості Замовника
НАША ПРОДУКЦІЯ
Обладнання консервних виробництв
Додаткове обладнання
- Решето для сушіння дрібної риби
- Солеконцентратор
- Кліть коптильна ТК-300
- Шампур для дрібної риби d 4
- Шампур н/ж для дрібної риби d 5
- Решето н/ж для сушіння дрібної риби
- Столи н/ж для рибопереробної та м'ясної промисловості
- Кліть коптильна ТК-300 н/ж
- Стіл для нанизування дрібної риби
- Дозатор соусу
- Дозатор масла
- Ін'єктор
- Стелаж для продуктів
- Стіл для обробки
- Камера дефростації
- Кліть Z - образна
- Дробарка для льоду
- Мішалка для овочів, фаршу
- Димогенератор ДГ-4, ДГ-6
- Машина для зрізання голів і хвостів риби
- Машина для чищення риби
- Піч для обжарки безперервної дії
Корисна інформація
Обладнання для копчення: що входить до комплектації?
Коптильні камери: порівняння техніки приготування
Що потрібно для організації коптильного цеху?
Підприємство "Магістраль Плюс" виробляє і монтує промислові коптильні камери і в комплекті з додатковим обладнанням для гарячого і холодного копчення, в'ялення риби і морепродуктів, виконує пусконалагоджувальний цикл і навчає обслуговуючий персонал. Візитною карткою ПП «Магістраль Плюс» є впровадження сучасних технологій, які забезпечують якісну переробку сировини в коптильні з найменшими енерговитратами. Якщо вам потрібна коптильня промислова високої функціональності та надійності - звертайтеся до нас!
Послідовно, виважено, крок за кроком підприємство розробило велику різновидність коптильних камер, у нас є все необхідне ОБЛАДНАННЯ. КОПЧЕННЯ здійснюється з найменшими витратами. При підборі і безпосередньо перед монтажем коптильної камери враховуються технологічні потреби замовника, вивчаються всі вихідні умови - середовище, можливості будівельних конструкцій в цехах рибопереробки. Виходячи з 10-річного досвіду, перевага надається тупиковим коптильним камерам з активною вентиляцією, що працюють на надлишковому тиску.
Коптильна камера купити яку можно у виробника Магістраль Плюс, має особливу конструкцію, дозволяючу переробляти будь-яку рибу, м'ясо-ковбасну продукцію, курей.
Ми цінуємо відгуки клієнтів про роботу встановленого нами обладнання, враховуємо зауваження і побажання в поточних розробках, завжди дбаємо про підтримку своєї ділової репутації.
Особливості коптильної риби
Копчення - процес обробки харчових продуктів димовоздушною сумішшю з метою досягнення бактеріального і антиокислювального ефектів. При цьому їх поверхні забарвлюються в золотисто-коричневі кольори, а самі продукти набувають специфічний приємний смак і аромат копчення. Якщо вам потрібна коптильна камера для успішного бізнесу, її можно купити у надійного українського виробника Магістраль Плюс. В ассортименті продажу якісні коптильні камери промислові будь-якої конфігурації.
З давніх часів люди використовують копчення, як спосіб консервації продукту в акорді з наданням йому особливо ароматного запаху і чудового смаку. Хто і як вперше здійснив КОПЧЕННЯ РИБИ або м'яса, нікому не відомо, але в той же час, це не було випадковістю з тієї простої причини, що процес цей тривалий і вимагає наявності певних знань.
Відомо, що коптильна риба володіє відмінним смаком, а сам процес копчення можна розглядати, як процес динамічної адсорбції компонентів коптильного диму на поверхні продукту і природної подальшої дифузії їх у масу продукту за рахунок різниці концентрацій на поверхні і в товщі продукту. Процес копчення мимовільний, причому досить тривалий, трудо-енергоємний. Зважаючи на тривалість процесу для його виконання потрібна спеціально обладнана коптильня - коптильна камера.
Як нас найти?