+38 (097) 676-42-47

Виробництво харчового обладнання

НАШІ ПЕРЕВАГИ

Багаторічний досвід роботи на ринку харчового обладнання

Власне серійне виробництво і гнучка комплектація

Оптимізація витрат під потреби і можливості Замовника

Працювати з нами завжди вигідно:
Ми виконуємо розрахунок відпускної ціни продукції з урахуванням всіх індивідуальних вимог Замовника, залишаючи необхідне і не нав'язуючи зайвого. Працюючи з нами, Ви економите свій бюджет

НАША ПРОДУКЦІЯ

Обладнання консервних виробництв

Корисна інформація

Як вибрати ідеальну коптильню для вашого бізнесу

При виборі коптильної камери важливо зрозуміти, що це не просто прилад для приготування. Це ворота у світ ароматів та смаків, що відкривається лише тим, хто вміє володіти цим мистецтвом. Давайте розберемося, яка коптильна камера буде правильним вибором для ваших потреб.

Технологія смаку: Як копчена камера перетворює промислове копчення

Копчення продуктів - стародавній метод консервування, який набуває все більшої популярності в сучасній індустрії харчових продуктів. Однак, незважаючи на свою давню історію, процес копчення продуктів стає дедалі досконалішим завдяки використанню сучасної технології.

Обладнання для копчення: секрет ресторанного шедевра

Чому всі люблять копчені делікатеси? Аромат свіжого копчення вже неодноразово підкорював апетити гурманів. Копчене м'ясо, риба або овочі не тільки мають неповторний смак, але й мають тривалий термін придатності.

Подивитись архів

Підприємство "Магістраль Плюс" виробляє і монтує промислові коптильні камери і в комплекті з додатковим обладнанням для гарячого і холодного копчення, в'ялення риби і морепродуктів, виконує пусконалагоджувальний цикл і навчає обслуговуючий персонал. Візитною карткою ПП «Магістраль Плюс» є впровадження сучасних технологій, які забезпечують якісну переробку сировини в коптильні з найменшими енерговитратами. Якщо вам потрібна коптильня промислова високої функціональності та надійності - звертайтеся до нас!

Послідовно, виважено, крок за кроком підприємство розробило велику різновидність коптильних камер, у нас є все необхідне ОБЛАДНАННЯ. КОПЧЕННЯ здійснюється з найменшими витратами. При підборі і безпосередньо перед монтажем коптильної камери враховуються технологічні потреби замовника, вивчаються всі вихідні умови - середовище, можливості будівельних конструкцій в цехах рибопереробки. Виходячи з 10-річного досвіду, перевага надається тупиковим коптильним камерам з активною вентиляцією, що працюють на надлишковому тиску.

Коптильна камера купити яку можно у виробника Магістраль Плюс, має особливу конструкцію, дозволяючу переробляти будь-яку рибу, м'ясо-ковбасну продукцію, курей.

Ми цінуємо відгуки клієнтів про роботу встановленого нами обладнання, враховуємо зауваження і побажання в поточних розробках, завжди дбаємо про підтримку своєї ділової репутації.

Особливості коптильної риби

Копчення - процес обробки харчових продуктів димовоздушною сумішшю з метою досягнення бактеріального і антиокислювального ефектів. При цьому їх поверхні забарвлюються в золотисто-коричневі кольори, а самі продукти набувають специфічний приємний смак і аромат копчення. Якщо вам потрібна коптильна камера для успішного бізнесу, її можно купити у надійного українського виробника Магістраль Плюс. В ассортименті продажу якісні коптильні камери промислові будь-якої конфігурації.

З давніх часів люди використовують копчення, як спосіб консервації продукту в акорді з наданням йому особливо ароматного запаху і чудового смаку. Хто і як вперше здійснив КОПЧЕННЯ РИБИ або м'яса, нікому не відомо, але в той же час, це не було випадковістю з тієї простої причини, що процес цей тривалий і вимагає наявності певних знань.

Відомо, що коптильна риба володіє відмінним смаком, а сам процес копчення можна розглядати, як процес динамічної адсорбції компонентів коптильного диму на поверхні продукту і природної подальшої дифузії їх у масу продукту за рахунок різниці концентрацій на поверхні і в товщі продукту. Процес копчення мимовільний, причому досить тривалий, трудо-енергоємний. Зважаючи на тривалість процесу для його виконання потрібна спеціально обладнана коптильня - коптильна камера.

Як нас найти?

Україна, м. Черкаси, вул. Хоменка, 19 +38(0472) 63-27-32 +38(096) 837-90-96 +38(097) 676-42-47       magistralplus.06@ukr.net
Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City