+38 (097) 676-42-47

Виробництво харчового обладнання

НАШІ ПЕРЕВАГИ

Багаторічний досвід роботи на ринку харчового обладнання

Власне серійне виробництво і гнучка комплектація

Оптимізація витрат під потреби і можливості Замовника

Працювати з нами завжди вигідно:
Ми виконуємо розрахунок відпускної ціни продукції з урахуванням всіх індивідуальних вимог Замовника, залишаючи необхідне і не нав'язуючи зайвого. Працюючи з нами, Ви економите свій бюджет

НАША ПРОДУКЦІЯ

Обладнання консервних виробництв

Корисна інформація

Правильний вибір обладнання для копчення

Копчені продукти в усі часи вважалися оригінальними і дорогими закусками. Копчена птиця, риба, м'ясо, ковбаси та інші продукти, які пройшли процес копчення, набувають неповторний аромат і чудовий смак. Не дивно, що багато сучасних ресторанів, кафе, бари, супермаркети та інші заклади...

Коптильна - основні способи приготування продуктів

Сучасний споживач має прекрасну можливість вибрати будь-який продукт з широкого асортименту, пропонованого сучасними магазинами і місцями громадського харчування. Великою популярністю користуються оригінальні і неповторні продукти, до яких сміливо можна віднести копченості.

Властивості копченої риби

Вживання смачної їжі має подвійну користь: корисність їжі і насолоду процесом. Серед різних делікатесів особливо варто відзначити копчену рибу. Копчена риба має особливий ароматом: захопливий і неповторний.

Подивитись архів

Підприємство "Магістраль Плюс" виробляє і монтує КОПТИЛЬНІ і в комплекті з додатковим обладнанням для гарячого і холодного копчення, в'ялення риби і морепродуктів, виконує пусконалагоджувальний цикл і навчає обслуговуючий персонал. Візитною карткою ПП «Магістраль Плюс» є впровадження сучасних технологій, які забезпечують якісну переробку сировини в коптильні з найменшими енерговитратами.

Послідовно, виважено, крок за кроком підприємство розробило велику різновидність коптильних камер, у нас є все необхідне ОБЛАДНАННЯ. КОПЧЕННЯ здійснюється з найменшими витратами. При підборі і безпосередньо перед монтажем коптильної камери враховуються технологічні потреби замовника, вивчаються всі вихідні умови - середовище, можливості будівельних конструкцій в цехах рибопереробки. Виходячи з 10-річного досвіду, перевага надається тупиковим коптильним камерам з активною вентиляцією, що працюють на надлишковому тиску.

Коптильна камера, вироблена нашим підприємством, має особливу конструкцію, яка дозволяє переробляти будь-яку рибу, м'ясо-ковбасну продукцію, курей.

Ми цінуємо відгуки клієнтів про роботу встановленого нами обладнання, враховуємо зауваження і побажання в поточних розробках, завжди дбаємо про підтримку своєї ділової репутації.

Особливості коптильної риби

Копчення - процес обробки харчових продуктів димовоздушною сумішшю з метою досягнення бактеріального і антиокислювального ефектів. При цьому їх поверхні забарвлюються в золотисто-коричневі кольори, а самі продукти набувають специфічний приємний смак і аромат копчення.

З давніх часів люди використовують копчення, як спосіб консервації продукту в акорді з наданням йому особливо ароматного запаху і чудового смаку. Хто і як вперше здійснив КОПЧЕННЯ РИБИ або м'яса, нікому не відомо, але в той же час, це не було випадковістю з тієї простої причини, що процес цей тривалий і вимагає наявності певних знань.

Відомо, що коптильна риба володіє відмінним смаком, а сам процес копчення можна розглядати, як процес динамічної адсорбції компонентів коптильного диму на поверхні продукту і природної подальшої дифузії їх у масу продукту за рахунок різниці концентрацій на поверхні і в товщі продукту. Процес копчення мимовільний, причому досить тривалий, трудо-енергоємний. Зважаючи на тривалість процесу для його виконання потрібна спеціально обладнана коптильня - коптильна камера.

Як нас найти?

Україна, м. Черкаси, вул. Хоменка, 19 +38(0472) 63-27-32 +38(096) 837-90-96 +38(097) 676-42-47       magistralplus.06@ukr.net
Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City