Копчення - процес обробки харчових продуктів димовоздушною сумішшю з метою досягнення бактеріального і антиокислювального ефектів. При цьому їх поверхні забарвлюються в золотисто-коричневі кольори, а самі продукти набувають специфічний приємний смак і аромат копчення.
Копчення - це вид теплової обробки продуктів. Воно надає їм аромат і надає консервуючу дію. Продукти, піддані копченню, просочуються бактеріостатичними речовинами коптильного диму і частково зневоднюються ...
Копчена риба або копчені вироби з м'яса дуже поживні, ароматні, мають своєрідний, неповторний смак і апетитні на вигляд. Вони можуть зберігатися досить довго в будь-який час року і прикрашають будь-який стіл, будучи прекрасною закускою. Копчення являє собою процес теплової ...
Коптильна камера - вигідне рішення для ресторану
Одним з відмінних рішень може стати приготування копченостей: птиці, риби, сиру і т.д. Значно вигідніше самостійно виробляти страви з копченостями, для чого необхідно придбати спеціальний пристрій.