Коптильня являє собою споруду, що на вигляд нагадує невелику дерев'яну шафу. Усередині шафи - полки і гачки, вгорі - труба і витяжки, збоку майже на рівні підлоги - труба для входу диму. Через цю трубу від невеликої металевої грубки, що нагадує
Коптильня - визначайтеся з вибором
Якщо ви збираєтеся купити коптильню, то слід визначитися з вибором, що саме вам потрібно: переносна коптильня, коптильня домашня або ж коптильня гриль. Звичайна побутова коптильня для копчення риби, м'яса або птиці на відкритому...
Коптильна камера призначена для холодного і гарячого копчення, запікання і приготування на грилі м'яса, риби, птиці, морепродуктів, сирів і овочів. Виготовлені коптильні з високоякісної нержавіючої сталі. Конструкція печі дозволяє готувати рибу або м'ясо у власному соку (без додавання жиру).
Копчення - процес обробки харчових продуктів димовоздушною сумішшю з метою досягнення бактеріального і антиокислювального ефектів. При цьому їх поверхні забарвлюються в золотисто-коричневі кольори, а самі продукти набувають специфічний приємний смак і аромат копчення.
Копчення - це вид теплової обробки продуктів. Воно надає їм аромат і надає консервуючу дію. Продукти, піддані копченню, просочуються бактеріостатичними речовинами коптильного диму і частково зневоднюються ...
Копчена риба або копчені вироби з м'яса дуже поживні, ароматні, мають своєрідний, неповторний смак і апетитні на вигляд. Вони можуть зберігатися досить довго в будь-який час року і прикрашають будь-який стіл, будучи прекрасною закускою. Копчення являє собою процес теплової ...
Коптильна камера - вигідне рішення для ресторану
Одним з відмінних рішень може стати приготування копченостей: птиці, риби, сиру і т.д. Значно вигідніше самостійно виробляти страви з копченостями, для чого необхідно придбати спеціальний пристрій.