+38 (097) 676-42-47

Копчення і коптильні камери

Копчення - процес обробки харчових продуктів димовоздушною сумішшю з метою досягнення бактеріального і антиокислювального ефектів. При цьому їх поверхні забарвлюються в золотисто-коричневі кольори, а самі продукти набувають специфічний приємний смак і аромат копчення.

Копчення риби і м'яса

Копчення - це вид теплової обробки продуктів. Воно надає їм аромат і надає консервуючу дію. Продукти, піддані копченню, просочуються бактеріостатичними речовинами коптильного диму і частково зневоднюються ...

Копчення по-смачному

Копчена риба або копчені вироби з м'яса дуже поживні, ароматні, мають своєрідний, неповторний смак і апетитні на вигляд. Вони можуть зберігатися досить довго в будь-який час року і прикрашають будь-який стіл, будучи прекрасною закускою. Копчення являє собою процес теплової ...

Коптильна камера - вигідне рішення для ресторану

Одним з відмінних рішень може стати приготування копченостей: птиці, риби, сиру і т.д. Значно вигідніше самостійно виробляти страви з копченостями, для чого необхідно придбати спеціальний пристрій.
Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City