Критерії вибору деревини для копчення
Смак і інші органолептичні властивості копченостей залежать від безлічі факторів і точності дотримання технології на всіх етапах їх приготування.
Додаткове обладнання для копчення
Для того, щоб почати свою справу, пов'язану з приготуванням продуктів копчення, потрібно придбати коптильну установку, обробні ножі, тару необхідну для засолу, маринаду, а також, холодильну камеру.
Копчення і втрата ваги продуктів
Такі продукти харчування, як риба або м'ясо, в процесі гарячого копчення проходять термічну обробку. Для цього використовується коптильня. При цьому продукти значно втрачають у вазі.
Особливості копчення в різних країнах
Спосіб обробки продуктів харчування копчення відомий практично в усіх країнах світу. Постійно удосконалюється обладнання копчення на якому стає все більш досконалим і якісним. Піддаються копченню не тільки м'ясо,
Як відбувалося копчення в минулому?
Спосіб обробки продуктів харчування копчення, відомий з давніх часів. Тепер для копчення використовується спеціальна коптильна камера, але в ті часи, коли люди жили первісно-общинним ладом,
Особливості обладнання для промислового копчення
Копчення - це один з найдавніших способів заготівлі продуктів про запас і отримання делікатесів. Немає людини, яка б не вважала копченості чимось особливо смачним, всі знають і пам'ятають їх запах.
Копчена продукція: Як відкрити бізнес?
Копченості, для виготовлення яких потрібна коптильна камера, користуються постійним попитом, а вартість готового продукту як мінімум в два рази перевищує номінальну вартість сировини.
Все про промислових коптильних камерах
Закоптити велику партію товару за один раз можна тільки в промисловій установці, що має принципові відмінності від пристрою, що використовується в побуті. Основною перевагою такого обладнання...
Коптильна камера холодного копчення
Тип коптильної камери визначається характером технологічного процесу, поточного в ній. За цією ознакою вони бувають установками холодного і гарячого копчення.
Аромат димку пробуджує апетит у кого завгодно, тому коптильна камера швидко себе окупить. Справжні гурмани обожнюють домашню кухню і частенько балують себе копченої рибкою.
З чого почати власний бізнес по реалізації копченостей?
Продавати їжу - це бізнес на всі часи. Криза торгівлю не зупиняє - магазини продовжують мати стабільний прибуток. Доходи населення знижуються, але представники малого бізнесу продовжують випускати копчену рибу, сало і м'ясо.
Організація бізнесу в сфері копчення
Щоб вільно вести комерційну діяльність по реалізації копчених продуктів, вам буде потрібно оформити безліч офіційних дозволів.