+38 (097) 676-42-47

Критерії вибору деревини для копчення

Смак і інші органолептичні властивості копченостей залежать від безлічі факторів і точності дотримання технології на всіх етапах їх приготування.

Додаткове обладнання для копчення

Для того, щоб почати свою справу, пов'язану з приготуванням продуктів копчення, потрібно придбати коптильну установку, обробні ножі, тару необхідну для засолу, маринаду, а також, холодильну камеру.

Копчення і втрата ваги продуктів

Такі продукти харчування, як риба або м'ясо, в процесі гарячого копчення проходять термічну обробку. Для цього використовується коптильня. При цьому продукти значно втрачають у вазі.

Особливості копчення в різних країнах

Спосіб обробки продуктів харчування копчення відомий практично в усіх країнах світу. Постійно удосконалюється обладнання копчення на якому стає все більш досконалим і якісним. Піддаються копченню не тільки м'ясо,

Як відбувалося копчення в минулому?

Спосіб обробки продуктів харчування копчення, відомий з давніх часів. Тепер для копчення використовується спеціальна коптильна камера, але в ті часи, коли люди жили первісно-общинним ладом,

Особливості обладнання для промислового копчення

Копчення - це один з найдавніших способів заготівлі продуктів про запас і отримання делікатесів. Немає людини, яка б не вважала копченості чимось особливо смачним, всі знають і пам'ятають їх запах.

Копчена продукція: Як відкрити бізнес?

Копченості, для виготовлення яких потрібна коптильна камера, користуються постійним попитом, а вартість готового продукту як мінімум в два рази перевищує номінальну вартість сировини.

Все про промислових коптильних камерах

Закоптити велику партію товару за один раз можна тільки в промисловій установці, що має принципові відмінності від пристрою, що використовується в побуті. Основною перевагою такого обладнання...

Коптильна камера холодного копчення

Тип коптильної камери визначається характером технологічного процесу, поточного в ній. За цією ознакою вони бувають установками холодного і гарячого копчення.

Рекомендації з копчення риби

Аромат димку пробуджує апетит у кого завгодно, тому коптильна камера швидко себе окупить. Справжні гурмани обожнюють домашню кухню і частенько балують себе копченої рибкою.

З чого почати власний бізнес по реалізації копченостей?

Продавати їжу - це бізнес на всі часи. Криза торгівлю не зупиняє - магазини продовжують мати стабільний прибуток. Доходи населення знижуються, але представники малого бізнесу продовжують випускати копчену рибу, сало і м'ясо.

Організація бізнесу в сфері копчення

Щоб вільно вести комерційну діяльність по реалізації копчених продуктів, вам буде потрібно оформити безліч офіційних дозволів.
Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City