+38 (097) 676-42-47

Копчені продукти в усі часи вважалися оригінальними і дорогими закусками. Копчена птиця, риба, м'ясо, ковбаси та інші продукти, які пройшли процес копчення, набувають неповторний аромат і чудовий смак. Не дивно, що багато сучасних ресторанів, кафе, бари, супермаркети та інші заклади набувають обладнання копчення, яке дозволяє готувати і виставляти на продаж смачні і популярні страви.

обладнання копчення

Сучасний ринок представляє великий вибір обладнання для копчення: коптильні камери, коптильні різних розмірів, різної місткості і з різними технічними особливостями. Варто відзначити, що правильний вибір обладнання для копчення дозволить максимально ефективно і вигідно налагодити виробництво закладу.

Важливі моменти вибору обладнання копчення

І так, будь-який заклад, що планує придбати коптильную камеру має брати до уваги при виборі такі фактори, як:

  • зручність використання коптильні в наявних умовах;
  • необхідні терміни приготування копченостей;
  • оптимальні габарити коптильної камери;
  • бажаний обсяг приготування копченостей;
  • відповідна місткість коптильні.

Сучасні коптильні камери різноманітні. Вони можуть включати обробний стіл і інші додаткові пристосування. Крім того, коптильня може мати конструкцію шафи або камери.

Вибір оптимальної місткості коптильні - це найважливішим момент. Тут варто орієнтуватися на особливості закладу. Наприклад, якщо ваш ресторан має вузьку спеціальність: приготування смаженої та копченої їжі, то купувати слід об'ємну і містку коптильную камеру. Тут важливо враховувати денний і тижневий обсяг приготованих копченостей. Якщо ресторан має більш широку спеціалізацію, то коптильна камера може бути поменше.

Вибравши відповідний вашим цілям розмір камери, потрібно підібрати відповідний вид решітки: статичні або обертові.

Також, важливо вибрати вид палива для коптильної камери. Сучасні коптильні можуть бути електричними, працювати на дровах, газі. Як відомо, при копченні дуже важливий дим, який, в залежності від виду деревини, надає особливий аромат і смак продукту. При копченні можуть використовувати стружки, колоди, гранули з деревини, деревне вугілля та ін.

Визначивши всі "за" і "проти" при виборі коптильної камери, можна налагодити успішну роботу в будь-якому закладі громадського харчування.

Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City