+38 (097) 676-42-47

Список публікацій:

Структурні особливості коптильних камер

Вже довгий час коптильні на ринку виробництва стали символом делікатесів, оскільки головним їх призначенням є копчення м'яса та різної подібної сировини, неважливий тип копчення: холодне чи гаряче копчення. Якісна коптильна камера дозволяє робити копченості на замовлення,

Кращий спосіб копчення риби

Копчення є однією з найдавніших сфер обробки продуктів, тому прогресія була неминуча. Таким чином люди змогли без проблем створити два провідних методи копчення - гаряче і холодне.

Як звести шкоду від копченостей до нуля?

Незважаючи на багату історію коптильного справи, сказати точно, хто саме придумав коптильне ремесло неможливо. Ясно одне - копчення значно покращує багато параметрів продукту.

Продукти копчення: Користь чи шкода?

Продукти копчення мають багато особливостей, що прославляють їх перед більшістю продуктів, що дозволяє їм користуватися величезним попитом у споживачів. Незважаючи на те, що коптильна справа підвладна людині вже кілька тисячоліть, вплив копченостей на організм так і не уточнюється,

Як влаштовані професійні коптильні камери?

Справжньою мрією багатьох гурманів світу є правильно приготовлені, смачні, що виділяють прекрасний аромат копченості. Через їх специфічну особливість викликати і навіть підвищувати апетит більшість кухарів включають копченості...

Особливості догляду за коптильною камерою

Копчення є одним з найбільш древніх способів заготовки швидкопсувних продуктів про запас. В ході процесу вони набувають незвичайні органолептичні властивості...

Виробництво копченостей в ресторані

Якщо в ресторані налагодити виробництво копченостей - м'яса, риби, то з'являється можливість значно розширити меню і отримати додатковий дохід.

Основні модифікації обладнання для копчення

Завдяки своєму аромату і специфічному смаку копченості використовуються при приготуванні багатьох страв для додання їм пікантності.

Критерії вибору деревини для копчення

Смак і інші органолептичні властивості копченостей залежать від безлічі факторів і точності дотримання технології на всіх етапах їх приготування.

Додаткове обладнання для копчення

Для того, щоб почати свою справу, пов'язану з приготуванням продуктів копчення, потрібно придбати коптильну установку, обробні ножі, тару необхідну для засолу, маринаду, а також, холодильну камеру.

Копчення і втрата ваги продуктів

Такі продукти харчування, як риба або м'ясо, в процесі гарячого копчення проходять термічну обробку. Для цього використовується коптильня. При цьому продукти значно втрачають у вазі.

Особливості копчення в різних країнах

Спосіб обробки продуктів харчування копчення відомий практично в усіх країнах світу. Постійно удосконалюється обладнання копчення на якому стає все більш досконалим і якісним. Піддаються копченню не тільки м'ясо,
Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City