+38 (097) 676-42-47

Копчені продукти на сьогоднішній день вважаються мало не делікатесами, смачними закусками, які підійдуть, як для пікніка, так і для повсякденного вжитку. Копченості відрізняються посиленим оригінальним смаком і вишуканим ароматом. Найбільш популярні рибні копченості. Зрозуміло, для копчення риби необхідне спеціальне обладнання: коптильна камера, коптильня, решітка, солеконцентратор і т.д. Обладнання купується відповідно до призначення і цілями. Наприклад, якщо плануються промислові масштаби і великі обсяги копченої продукції (ресторан, магазин), то купується спеціальна промислова коптильна камера. Для більш скромних масштабів (домашнє приготування) досить використовувати малогабаритну коптильню.

солеконцентратор

Де використовуються коптильні камери?

Коптильні камери, як правило, набувають заклади громадського харчування, які планують розширити свій асортимент копченостями, або спеціалізовані заклади, де основу меню складають саме копчені продукти. Також, коптильні камери встановлюють у великих магазинах, які планують організувати продаж копчених продуктів власного приготування. Копченості власного виробництва - це прекрасна можливість залучити потенційних клієнтів і успішно конкурувати на ринку. Для таких масштабних цілей підходять промислові коптильні камери і шафи, в яких можна здійснювати обробку продуктів швидко і в об'ємних кількостях.

Для малих обсягів продуктів копчення достатньо придбати невелику коптильню з малою місткістю.

Додаткові пристрої для копчення: cолеконцентратори, решітка та ін.

Копчення - це цікавий і не складний процес, що вимагає підготовки риби, м'яса та інших продуктів до копчення і подальшим діям для сушки і зберігання. Для цього необхідні різні підручні пристрої: cолеконцентратори, решітка для сушки риби, кліті тощо.

Особливо варто відзначити cолеконцентратор - ємність з двома секціями, в якій готується спеціальний сольовий розчин в потрібних пропорціях для того, що б обробити продукт перед копченням. Солеконцентратори представляє собою ємність з системою трубопроводу і насосом. Вся конструкція виконується з нержавіючої сталі.

Робота cолеконцентраторe проста:

  1. У секцію, призначену для солі насипають сіль.
  2. Потім в іншу секцію, призначену для готової продукції наливають воду.
  3. Включають насос.
  4. Вода надходить через трубопровід в секцію для солі і в секцію готового розчину, одночасно розчиняючи сіль.

Таким чином, створюється сольовий розчин. Для остаточного результату необхідно повторювати вищезазначені дії багаторазово.

Коптильна камера і додаткові пристрої перетворюють копчення продуктів в легкий і швидкий процес, який дозволить налагодити ефективний продаж цього популярного продукту.

Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City