+38 (097) 676-42-47

Для виготовлення смачних копченостей потрібні особливі знання і навички. Але їх недостатньо для підвищення купівельного попиту. Без застосування спеціальних пристроїв: комплектуючі, обладнання копчення продукції не буде відповідати всім нормам і вимогам. Крім того, м'ясо може придбати неприємний запах і присмак. У непристосованих умовах виготовити хороші копченості непросто. Спеціалізоване обладнання дозволяє уникнути втрати товарного вигляду і попадання в сировинe токсичних речовин. Саме з його допомогою харчова промисловість виробляє найсмачніші копчені продукти.

Копчення - обробка продуктів харчування димом і повітрям з антиокислювальним і протимікробним ефектом. Сама по собі технологія не дуже складна. Але хорошої сировини і правильно виконаної обробки недостатньо. Потрібно придбати апарат, що виконує всі необхідні функції.

обладнання копчення

Для виготовлення копченостей існує великий вибір обладнання. Пристрій можна підібрати за способом копчення. Апарати виробляють з різних матеріалів:

  • вуглецевої сталі;
  • нержавіючого металу;
  • комбіновані.

Останній різновид - найбільш підходящий варіант. Зовнішня частина подібної конструкції виконана з вуглецевої сталі, а всередині коптильня зроблена з нержавіючого металу. Існують також збірно-розбірні коптильні, зручні при транспортуванні.

У всіх коптильнях встановлена ​​система автоматичного управління з великою кількістю налаштувань. Вона регулює рівень температури і вологості, час копчення. Коптильні забезпечені пристроями для виведення токсичних компонентів диму, регуляції його кількості і сили подачі:

  • охолоджувач диму;
  • генератор диму;
  • трубопровід.

Промислові коптильні застосовуються не тільки для обробки м'яса. У них можна готувати рибу, птицю, ковбасний сир. Це збільшує сферу використання пристрою і дозволяє задовольнити смаки найвибагливіших гурманів.

Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City