+38 (097) 676-42-47

Вживання смачної їжі має подвійну користь: корисність їжі і насолоду процесом. Серед різних делікатесів особливо варто відзначити копчену рибу. Копчена риба має особливий ароматом: захопливий і неповторний. Смакові якості копченої риби не менш багаті, ніж аромат. Для приготування цих смачних закусок використовується коптильня риба в якій проходить певний процес приготування.

коптильня риба

Копчення - це давно відомий спосіб термічної обробки продуктів. З давніх часів копченню піддавали рибу і м'ясо, адже ці продукти були основними у вживанні. У наш час коптити можна різні види сиру, ковбаси, птицю та ін. Копчення призначене для посилення і поліпшення смаку продукту. До того ж, копчений продукт може зберігатися довше, ніж звичайний. Копчення надає продукту новий смак і аромат, додаючи нову кулінарну цінність. Дим, який має важливе значення при і копченні, консервує нові характеристики м'яса, риби та інших продуктів.

Перші копчені продукти були дуже прості, в наш час нам доступні справжні кулінарні шедеври з копчених продуктів. Кулінари досягають справжньої майстерності в приготуванні копченостей. Копчена риба - це найбільш популярний вид копченого продукту, який вважається смачним делікатесом. Сучасні ресторани і магазини купують коптильні камери, щоб включити в меню копчені страви власного приготування, які так приваблюють споживачів. Асортимент копчених продуктів в наш час величезний. Копчення проходять різні види риб. Можна придбати копчену рибу делікатес до святкового столу. Також, існують види копченої риби, яка може вживатися щодня: салака, оселедець.

Копчена риба має калорійність в 196 ккал на 100 грам продукту. Проте, калорійність копченої риби може бути різною, залежно від оригінальної сировини або способу приготування продукту (гаряче, холодне копчення, барбекю).

Можна багато сперечатися про користь чи шкоду копченої риби, але даний продукт безумовно дуже смачний. Копчена риба має особливий хімічний склад, в якому є всілякі корисні сполуки. Зрозуміло, при копченні на рибу впливають різними способами, що зменшує її натуральні корисні властивості. Проте, копчена риба завжди користувалася і буде користуватися популярністю.

Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City