+38 (097) 676-42-47

Компанія «Магістраль Плюс» пропонує купити професійне обладнання копчення для виробництва копченостей, а також надає послуги з його доставки по всій території України. У Мережі її представляє наш інтернет-магазин, в каталозі якого ви знайдете широкий вибір професійних моделей для організації власного виробництва. Ми гарантуємо вам не тільки високий рівень сервісу, але і якості всього придбаного у нас.

обладнання копчення

Копчення - це один з найдавніших способів заготівлі продуктів про запас і отримання делікатесів. Немає людини, яка б не вважала копченості чимось особливо смачним, всі знають і пам'ятають їх запах. Існує чимало рецептів приготування копченого сала, риби, м'яса. Щось особливе, чого більше немає ніде, вам можуть запропонувати в кожному українському селі. Але отримати дійсно смачний продукт можна тільки на спеціальному обладнанні копчення.

Переваги коптилень промислового виготовлення

На думку фахівців коптильні промислового виготовлення мають ряд безсумнівних переваг перед кустарними і саморобними:

  1. Вони дозволяють готувати як продукти гарячого, так і холодного копчення. А також делікатеси з особливими рецептурами.
  2. Якість продукції на виході стабільно висока.
  3. Є можливість буквально нескінченного розширення асортименту або його швидкої зміни відповідно до запитів ринку.
  4. Це веде до швидкої окупності придбаного обладнання, зниження собівартості продукції і сприяє успіху бізнесу.

На обладнанні для копчення, придбаному в компанії «Магістраль Плюс», ви можете приготувати такі популярні на Україні продукти, як копчена свиняча рулька, баварські ковбаски, яловичі реберця, сало, рибу морську і річкову. Ставши нашим клієнтом, ви зможете відкрити прибутковий бізнес з мінімальними витратами.

Види коптилень промислового виготовлення

У компанії «Магістраль Плюс» ви можете купити коптильні двох типів:

  1. Електростатичні, дуже зручні для оснащення невеликих цехів. Вони не тільки компактні, але і споживають невелику кількість електроенергії, їх легко встановлювати і обслуговувати.
  2. Універсальні коптильні установки. У них можна готувати продукти як по гарячій, так і холодній технології. Системи автоматики і контролю гарантують високу якість продукції на виході. Камери мають обсяг від 7 до 54 літрів.

Придбані в компанії «Магістраль Плюс» коптильні установки та інше обладнання для копчення - це гарантія високої якості продукції, вони надійні і прості в експлуатації.

Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City