+38 (097) 676-42-47

Копченості, для виготовлення яких потрібна коптильна камера, користуються постійним попитом, а вартість готового продукту як мінімум в два рази перевищує номінальну вартість сировини. Тому переробка м'яса і виробництво делікатесів - це дуже рентабельний бізнес, в якому відсоток прибутку не опускається нижче 50%. І почати його можна з мінімальних вкладень.

коптильна камера

Найбільш простий старт бізнесу забезпечує використання в якості сировини м'яса птиці. Це можуть бути не тільки цілі тушки, але також їх частини, в тому числі низькосортні - крильця або стегенця. Більш цінні грудки можна пустити у виробництво після отримання першого прибутку. М'ясо птиці доступніше і працювати з ним простіше. Навчившись працювати і домігшись високої якості продукції, можна розширити асортимент, перейшовши спочатку на свинину, а потім і на рибу.

Як почати бізнес?

Створення власного підприємства з переробки м'яса та виробництва копченостей - це багатоступінчастий процес.

Проаналізуйте майбутній ринок збуту, визначте своїх конкурентів. Ними можуть бути не тільки великі цехи, а й дрібні, сімейні підприємства. Аналізу повинні бути піддані не тільки асортимент, але і цінова політика ваших конкурентів. Оцініть якість виробленого ними - чи зможете ви зробити те ж саме або навіть краще?

Виберіть приміщення для виробничої лінії. Якщо ви тільки-тільки почали розвивати бізнес, розумніше буде не купувати цех, а взяти його в оренду. Це істотно скоротить ваші витрати на першому етапі. Якщо прибуток буде стійким і бізнес піде в гору, то можна задуматися і про те, щоб стати власником виробничої площі.

Визначтеся з технологією, яку ви будете використовувати. Обов'язково перевіряйте якість сировини. З несвіжого товару, нехай навіть купленого за копійки, ви ніколи не зробите щось смачне, що буде користуватися попитом. Можливий лише короткочасний сплеск інтересу покупця.

Кожного постачальника ретельно перевіряйте, тільки після придбання декількох партій товару ви можете злегка розслабитися. Але і в цьому випадку не варто вірити на слово. Переконайтеся особисто, що все пропоноване вам дійсно свіже та відповідає стандартам.

Щоб обладнати коптильний цех, вам знадобиться спеціальне обладнання. Коптильна камера представлена ​​в різних функціональних модифікаціях, але краще купувати універсальну, що дозволяє працювати як з гарячою, так і холодною технологіями. Також потрібні столи для обробки, холодильне обладнання, стелажі, ємності для витримки в розсолі і різні пристосування для обробки м'яса.

Все це можна замовити в компанії "Магістраль Плюс", яка має власні виробничі лінії, що дозволяють випускати надійне і якісне обладнання для копчення.

Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City