+38 (097) 676-42-47

Для того, щоб почати свою справу, пов'язану з приготуванням продуктів копчення, потрібно придбати коптильну установку, обробні ножі, тару необхідну для засолу, маринаду, а також, холодильну камеру. Якісна коптильна камера купити яку можна в компанії-виробнику "Магістраль Плюс" - це відмінне рішення для різних комерційних організацій: ресторани, магазини, харчові підприємства і ін.

Виробництво з копчення продуктів досить прибуткова справа, і, крім усього іншого, смачна і цікава. Первинні вкладення в такий бізнес будуть невеликі, а окупляться вони, при правильному і вмілому підході до даної справи, швидко. Головне поставитися до такої роботи креативно і з душею.

коптильна камера купити

Перш за все треба подумати про придбання холодильного обладнання. Воно знадобиться для зберігання заготівельної сировини, а також, для готової продукції. Якщо є можливість використовувати вже встановлені холодильні камери в будь-якому колишньому харчовому блоці, то для початку бізнесу це було б непогано, а головне, економно, якщо зберігати в них і сировину, і готову продукцію.

Холодильні камери подібного роду бувають за обсягом від семи до п'ятнадцяти кубометрів, а температура в них - сім градусів Цельсія.

Якщо є можливість і необхідність, можна придбати сорокафутовий рефрижераторний контейнер. Цей варіант буде дорожче. Але, якщо треба, то чому б і ні? Бізнес є бізнес.

Варіант сучасних холодильних агрегатів, які представляють собою моноблоки і спліт-системи, теж підійде. Вони бувають низькотемпературні від мінус п'ятнадцяти до мінус двадцяти п'яти градусів Цельсія, в яких зберігаються запаси сировини. А середньотемпературні від нуля до мінус п'яти градусів Цельсія використовують для зберігання готової продукції.

Сьогодні для засолу використовують металеву тару з нержавіючої сталі або пластикову з харчової пластмаси. Це і вигідно і зручно, з точки зору санітарії, так як обробити, помити і почистити таку тару можна швидко і легко. Раніше для засолу перед копченням використовували дубові бочки. Це, звичайно, здорово, але дуже дорого, та й вимити таку тару досить тривала процедура.

Ще один важливий предмет, який необхідно придбати для виробництва копчених продуктів - це ваги. Бажано використовувати ваги з печаткою термоетикеток. Це зручно для розфасовки копченостей в коробки. На етикетці вказується вага, вид готового продукту і його вартість. Потім коробки з готовою продукцією можна продавати по точках роздрібної торгівлі.

Важливими елементами при виробництві копченої продукції є обробні ножі та ножі для чищення сировини. Ножі повинні бути добре заточені і зроблені з якісної сталі. Це важливо для високої продуктивності праці даного підприємства, особливо якщо обсяги його виробництва великі.

Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City