+38 (097) 676-42-47

Відкриття бізнесу з виробництва та випуску різноманітних копченостей — це перспективний та затребуваний напрямок. Для реалізації подібного завдання необхідно грамотно організувати приміщення та вибрати відповідну комплектацію: коптильна камера, витратні матеріали, допоміжні інструменти, меблі та ін. Компанія Магістраль Плюс пропонує якісне обладнання для копчення для запуску продуктивного коптильного цеху.

Як вибрати обладнання для копчення?

коптильна камера

Для оснащення підприємства, що реалізує копчені продукти, важливо керуватися передбачуваним обсягом виробництва та асортиментом товарів.

Для тих, хто лише починає свій бізнес у цій сфері, правильним вибором буде коптильна камера універсальної конфігурації. Підприємці без досвіду, як правило, захоплюються численними можливостями та опціями коптилен. Вони ще не визначилися точно з асортиментом і хочуть випробувати різні варіанти.

У цьому випадку багатофункціональне обладнання дозволить виконувати широкий спектр кулінарних завдань та реалізовувати те, що краще виходить на даному етапі розвитку бізнесу. Універсальні коптильні надають різні способи копчення: від гарячого та холодного до напівгарячого. Доступні та інші функції (варіння, в'ялення та інше).

Досвідчені підприємці зі стажем та конкретними бізнес-планами можуть вибирати більш вузькоспеціалізовані пристрої. Такі фахівці добре розуміють нюанси виробничих процесів та планують вийти за рамки «універсальності», створюючи щось унікальне у великих обсягах.

Що ми можемо запропонувати

Магістраль Плюс - це український виробник обладнання для копчення, що випускає якісні пристрої будь-якої модифікації з різними опціями та режимами. Ми реалізуємо коптильні камери промислового типу з великим завантаженням продукції (від 300 до 1200 кг і більше).

За допомогою нашого обладнання можна налагодити безперервну та потужну виробничу лінію копчених продуктів будь-якого типу.

У нас можна вибрати готові коптильні камери або замовити модель із певним набором функцій. В асортименті продаж агрегати для досвідчених фахівців або новачків:

  • універсальні коптильні для приготування продуктів різними методами (гаряче, холодне, напівгаряче копчення);
  • агрегати для гарячого копчення з додатковими опціями варіння, сушіння та запікання.
  • пароконвектомати та ін.

У коптильні можна обробляти різні види заготовок: від м'яса та птиці до риби, сиру та ковбас.

Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City