+38 (097) 676-42-47

Сучасні ресторани, кафе та інші місця громадського харчування всіляко прагнуть привернути постійних відвідувачів. У даній сфері існує велика конкуренція, що сильно ускладнює виконання цієї мети. Власники закладів громадського харчування шукають цікаві рішення, нові страви та ін. Одним з відмінних рішень може стати приготування копченостей: птиці, риби, сиру і т.д. Значно вигідніше самостійно виробляти страви з копченостями, для чого необхідно придбати спеціальний пристрій - коптильна камера. Якісна спеціалізована коптильна камера дозволить прискорити процес виготовлення копчених страв і зробити їх приготування простим.

коптильна камера

Коптильна камера - ефективний спосіб привернути постійних клієнтів

Нагадаємо, що копчення - це особливий вид консервування різних продуктів, який відомий людству багато століть. У наш час копчення перейшло на новий рівень, метод приготування удосконалився, а страви стали різноманітними. Завбачливі власники ресторанів усвідомлюють користь і вигоду в додаванні в меню копчених страв. Копчення здатне посилювати смак деяких продуктів, надавати їм особливий аромат.

Варто відзначити, що багато ресторанів через відсутність коптильної камери змушені закуповувати готові копчені продукти. Як відомо, вартість у нашій країні на копченості досить висока. Коптильна камера - це можливість економити, адже звичайні продукти дешевше, ніж копчені. Завдяки власній коптильній камері в ресторані будуть оригінальні копчені закуски власного приготування до гарніру. Відвідувач, буде з упевненістю заходити в такий ресторан і замовляти копчені страви. Більш того, задоволений клієнт порекомендує ресторан своїм друзям і знайомим.

Для копчення продуктів у спеціальній коптильної камері кухареві немає потреби застосовувати всілякі добавки і рослинне масло, оскільки м'ясо, птиця, риба та інші продукти будуть в коптильні готуватися у власному соку. Не дивно, що вартість готової копченої страви фактично прирівнюється до ціни сировини.

Переваги використання коптильної камери

Стає очевидним той факт, що будь-який заклад громадського харчування при наявності коптильної камери може сильно збільшити свою популярність. Застосування коптильні в ресторані має вагомі переваги:

  • економія на закупівлю готових копчених продуктів;
  • швидкість і простота приготування;
  • розширення меню ресторану: копчена риба, м'ясо, птиця, сири та ін .;
  • компактність;
  • збільшення популярності закладу.

Таким чином, можна з упевненістю стверджувати, що коптильна камера - це вірне і перспективне вкладення.

Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City