+38 (097) 676-42-47

Сучасна техніка полегшує різні виробничі процеси. Інноваційні промислові коптильні камери для копчення дозволяють випускати смачні та ароматні делікатеси у серйозних обсягах. Конструкція промислових конфігурацій має додаткові опції та інструменти: від таймерів та різних робочих режимів до системи налаштування рівня вологості та температурних показників. Якісне обладнання для копчення є відмінним засобом нарощування товарообігу. Подібні агрегати мають досить складний пристрій, але принцип роботи можна швидко освоїти без особливих знань. Ринок може уявити кілька типів промислових коптилен, які різняться конструкцією та способами обробки продукції (камерні, баштові, напівгаряче, холодне копчення тощо).

Подібні агрегати мають досить складний пристрій, але принцип роботи можна швидко освоїти без особливих знань. Ринок може представити кілька типів промислових коптилен, які різняться конструкцією та способами обробки продукції (камерні, баштові, напівгаряче, холодне копчення тощо)

Експлуатаційні особливості обладнання для копчення

обладнання для копчення

Коптильні камери промислового типу виконують ту ж функцію, що й домашні мобільні коптильні, а саме приготування копченостей за допомогою впливу диму та температур. Головна відмінність полягає у обсягах. Коптильна промислова камера здатна обробляти значну кількість продукту. Крім того, такий агрегат оснащений димогенератором та іншими компонентами.

Коптильні пристрої промислової конфігурації можуть мати різні системи контролю та копчення. Усе це впливає на ціну кінцевого продукту.

Найбільш універсальними моделями є промислові коптильні гарячого копчення, які мають спеціальні системи для очищення диму. Ця особливість робить робочий процес максимально екологічним. Такі елементи агрегату, як охолоджувач і генератор, становлять єдиний блок, який за допомогою магістралі з'єднується з основною камерою, де відмиваються в напівавтоматичному режимі.

Які бувають промислові камери

Джерело живлення коптильних камер промислового типу може бути газовим чи електричним.

Газовий різновид включає коптилку з пальниками, на якій можна виконувати будь-які типи копчення (гаряче, холодне тощо). Подібний варіант чудово підходить для великих виробничих компаній.

Електричні камери більше підходять для роботи на малих підприємствах. Такий тип дозволяє коптити дрібну рибу, яка чудово підходить для майбутніх консервів.

Сучасне устаткування копчення промислового типу відрізняється наявністю численних функцій, що дуже спрощує робочий процес, роблячи його автоматичним. Для керування можна використовувати дисплей, різні схеми копчення, які вже вбудовані у програмне забезпечення.

Придбати коптильне обладнання можна у надійного українського виробника Магістраль Плюс.

Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City