+38 (097) 676-42-47

Копчення з давніх-давен вважалося ефективним способом збереження продуктів. У наш час копчені сири, м'ясо, птиця та риба завоювали безліч шанувальників. Така продукція вважається делікатесами з витонченим ароматом та смаком. Тому коптильне обладнання користується великим попитом у ресторанів, барів та інших закладів громадського харчування.

Серед численних технологій приготування їжі саме копчення посідає особливе місце. Дана методика завжди буде модною і затребуваною, хоча її коріння сягає далекого минулого. Сучасні підприємства, що надають послуги громадського харчування, обов'язково включають до меню делікатеси «з димком». Існує безліч варіантів приготування такої продукції, оскільки кожен шеф-кухар має свої гастрономічні секрети. Але без спеціальної техніки не вдасться їх реалізувати.

Переваги коптильних камер

коптильні камери

Для копчення великих обсягів використовують спеціалізовані промислові коптильні камери, що оснащені додатковими пристроями для досягнення кращого результату.

Таке обладнання дарує безліч переваг власникам компаній:

  1. Зниження витрат на придбання запасу готових копченостей продаж.
  2. Можливість постійно розширювати асортименти страв. За допомогою пристроїв можна запроваджувати нові методики.
  3. За допомогою обладнання можна самостійно розробляти цікаві та оригінальні рецепти власного авторства. Реалізацію таких ідей слід здійснювати із застосуванням свіжих інгредієнтів із високою якістю.
  4. Техніка швидко окупиться, оскільки ціни вітчизняних виробників є оптимальними.
  5. Традиційні страви заграють "новими смаковими фарбами". Риба, ковбаски, дари моря та інші продукти набувають різноманітних смакових якостей, здатних задовольнити будь-який смак.
  6. Стильний вигляд обладнання. Такий пристрій буде органічно виглядати навіть у залі закладу.

Сучасне коптильне обладнання оснащене численними опціями та налаштуваннями, які дозволяють фактично в автоматичному режимі готувати копченості гарячим чи холодним способом. Можна регулювати температуру, рівень диму, нагріву і т. д. Зручні полиці-решітки дозволяє зручно та правильно розмістити продукцію, щоб обробка була рівномірною. Знизу розміщується спеціальний піддон зі стружками, а дим виконує роль консерванту.

Камери для копчення промислового типу знайшли широке застосування у ресторанах, торгових підприємствах, м'ясопереробних компаніях та ін.

Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City