+38 (097) 676-42-47

Справжньою мрією багатьох гурманів світу є правильно приготовлені, смачні, що виділяють прекрасний аромат копченості. Через їх специфічну особливість викликати і навіть підвищувати апетит більшість кухарів включають копченості в меню закладів. Незважаючи на простоту приготування, копченості, для отримання найкращого результату, варто готувати за суворим рецептом, а це можливо тільки маючи в своєму розпорядженні професійну коптильную установку (коптильна камера).

коптильна камера

Влаштування професійних коптильних установок

Основою пристрою кожної коптильні виступає головна камера з підключеним до неї димогенератором. У разі необхідності коптильну установку можна оснастити охолоджувачами та конвекторами, які є по-сумісництву і вентиляторами. Також індивідуально встановлюється і електронне управління з додатковим контролем параметрів. В такому випадку втрачається необхідність постійно спостерігати за виробництвом, яке цілком здатне без втручання персоналу виконати всі поставлені завдання. Такі установки дозволяють без особливих зусиль коптити, в'ялити і проварювати продукти без необхідності вивантаження їх.

Обсяг виробництва залежить безпосередньо від типу установки. Стаціонарні коптильні здатні без особливих зусиль виробляти сотні кілограмів готової продукції. Є також і більш простий варіант - стаціонарні мобільні коптильні, є лише доповненням до основного виробництва громадських закладів.

Коптильні, призначені для професійного виробництва, мають такі додаткові установчі модулі:

  • Значна віддаленість коптильної камери від димогенератора.
  • Матеріал не схильний до корозії. У виробництві використовується жароміцний сталь.
  • Джерело тепла для димогенераторів - або газові пальники, або електрика.

У разі якщо вам необхідно придбати коптильну камеру, ви можете придивитися до них на сайті професійної компанії «Магістраль плюс». Каталог включає в себе більш ста моделей коптилень, а також безліч видів. Представлені установки підійдуть як для окремого копчення м'яса, риби, сиру, так і для універсального копчення.

Також, крім уже готових зібраних коптилень, на сайті компанії «Магістраль плюс» ви можете підібрати необхідні запасні елементи або витратні матеріали. Перед постачанням куплених комплектів обладнання, на місце виїжджає група фахівців для ознайомлення з умовами утримання і роботи установки. У вашому розпорядженні буде ексклюзивна комплектація обладнання для виробництва дійсного якісного продукту, який точно буде користуватися попитом.

Всі права на сайт належать ПП "Магістраль Черкаси" Розрабка - Центр інтернет-маркетингу "SEO-City